Παναθηναϊκός: Αστέρες εκατομμυρίων στο κατώφλι του Επτάστερου

Συνεχάρη Παναθηναϊκό, Λεσόρ και Παπαπέτρου η Παρτίζαν! (pic)

Το περασμένο καλοκαίρι Πάντερ/Εξουμ (της Παρτιζάν) απέρριψαν τις προτάσεις του Παναθηναϊκού όταν ο τελευταίος τους ζήτησε συνεργασία, σκεφτείται σε τι ιστορικά χαμηλά είχε πέσει το brand.

Η επιστροφή στο θρόνο της Ευρώπης, ο κόσμος που έχει γίνει viral παντού για το πάθος και την στήριξή του, το απίθανο ΟΑΚΑ, είναι πλέον κράχτες για πολλούς, αθλητές και μάνατζερ ασφαλώς. Φέτος για να πετύχεις όσα πέτυχες έπρεπε να κάνεις απανωτές υπερβάσεις.

Από την στιγμή που έγινε πραγματικότητα ο μεγάλος στόχος, του χρόνου οι αντίπαλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πιο δεμένη, πιο δυνατή, γεμάτη με περισσότερους ικανούς παίκτες, πάμπλουτη και ικανή να φτάσει στο Final 4 για το 8ο.

Στο φάιναλ φορ το τριφύλλι έδειξε να έχει πιο πολλές λύσεις από Ρεάλ και Φενέρ παρότι ο Βιλντόζα έπαιξε λίγο, ο Αντετοκούνμπο ελάχιστα, ο Μπαλτσερόφσκι ήταν διακοσμητικός.

Η δική μας αίσθηση είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα έκανε φέτος ό,τι μπορούσε – ίσως και πολλά παραπάνω για να πάρει το τρόπαιο. Τώρα πια ο κόσμος μπορεί πιο εύκολα να απαιτήσει κι άλλα.

Του χρόνου το τριφύλλι δεν θα χρειάζεται υπερπροσπάθειες κι απροσδόκητους ήρωες για να κερδίσει παιχνίδια, αλλά απλά να πάρει όσα προβλέπονται από τους πολλούς καλούς παίκτες, που ενόψει ανοίγματος μεταγραφικού παζαριού θα κάνουν ουρά για να παίξουν σε αυτό. Όχι όπως το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News