Μπέβερλι: «Οι οπαδοί μας ξήλωναν τα καθίσματα και δε μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι στη σύντομη θητεία του στη χώρ μας.

Μπέβερλι: «Οι οπαδοί μας ξήλωναν τα καθίσματα και δε μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Πατ Μπέβερλι αγωνίστηκε για έναν χρόνο (2009-10) στον Ολυμπιακό μέχρι που αποχώρησε από τον Πειραιά και στην πορεία της καριέρας του πήγε στο NBA, όπου αγωνίζεται έως και σήμερα ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς guard της Λίγκας.

Από εκεί και πέρα ο Αμερικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού θυμήθηκε τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Basket League και παράλληλα προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβαιναν τότε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχα τη δυνατότητα να παίξω στον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλός μας ήταν ο Παναθηναϊκός, η ομάδα που τώρα κέρδισε την EuroLeague. Σε αυτή την ομάδα έπαιζε ο Διαμαντίδης. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα ονόματα της ομάδας τους. Ήταν κάποιοι εξαιρετικοί. Ορισμένοι κοουτσάρουν τώρα σε ομάδες της EuroLeague κατακτώντας πρωταθλήματα”, ανέφερε και πρόσθεσε:  “Θυμάμαι στο καθοριστικό ματς για τη σειρά, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας ξήλωναν τα καθίσματα. Θυμάμαι τα λέιζερ να με σημαδεύουν στα μάτια όταν εκτελούσα βολές. Θυμάμαι καπνογόνα να πέφτουν, θυμάμαι οπαδούς να σκίζουν καρέκλες, θυμάμαι να έχω φάει ένα κέρμα στο κεφάλι.

Θυμάμαι να μου λένε από τον πάγκο να μην απομακρυνθώ για να πιάσω μια μπάλα και ένιωθα να με φτύνουν οι οπαδοί στην πλάτη. Είναι κάποια από τα πιο άγρια σκηνικά που έχεις δει ποτέ στο μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr