Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Λούκα Βιλντόζα

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του Λούκα Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό, καθώς δε θα πάει τελικά στον Ερυθρό Αστέρα όπως είχε ακουστεί.

Αρης-Παναθηναϊκός 68-80: Τα highlights από το διπλό

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι ένας παίκτης που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά βάσει της ποιότητάς του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν και δεν αποτελεί βασική επιλογή του Τούρκου τεχνικού.

Μάλιστα είχαν ακουστεί και πληροφορίες πως ο Αργεντινός guard θα επέστρεφε στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα με τον οποίο αγωνιζόταν την περσινή σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί.



Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νεμάνια Ζόριτς, ο Βιλντόζα έχει πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια, την οποία ενδέχεται ν’ αξιολογήσει θετικά.

Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός point guard δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών χρόνων στον Παναθηναϊκό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως θ’ αποχωρήσει από τους επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr