Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Λούκα Βιλντόζα
Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του Λούκα Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό, καθώς δε θα πάει τελικά στον Ερυθρό Αστέρα όπως είχε ακουστεί.
Ο Λούκα Βιλντόζα είναι ένας παίκτης που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά βάσει της ποιότητάς του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν και δεν αποτελεί βασική επιλογή του Τούρκου τεχνικού.
Μάλιστα είχαν ακουστεί και πληροφορίες πως ο Αργεντινός guard θα επέστρεφε στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα με τον οποίο αγωνιζόταν την περσινή σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νεμάνια Ζόριτς, ο Βιλντόζα έχει πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια, την οποία ενδέχεται ν’ αξιολογήσει θετικά.
Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός point guard δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών χρόνων στον Παναθηναϊκό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως θ’ αποχωρήσει από τους επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό