Παναθηναϊκός: Στην αιωνιότητα ο μύθος Κέντρικ Ναν
Η περίπτωση του Κέντρικ Ναν έχει ήδη περάσει στην αιωνιότητα. Έφτασε το φθινόπωρο δίχως να έχει ιδέα πως παίζετε το μπάσκετ στην από εδώ μεριά. Χωρίς να ξέρει το παιχνίδι του κόουτς, χωρίς καλά καλά να ξέρει με ποιους παίζει.
Επειδή όμως ο τύπος είναι ατόφια κλάση και δεν έχει ανάγκη από φροντιστήρια “γράφει” ασταμάτητα εδώ και μήνες.
Σημασία έχει πως ήρθε στα μέρη μας και μας θύμισε πως το πρώτο και σημαντικότερο για ένα παίκτη είναι να το λέει η καρδιά του, εκτός από το ταλέντο του που είναι προαπαιτούμενο για να πάει ψηλά και να βγάλει λεφτά.
Το καταλάβαμε ακόμα μια φορά όταν τον βλέπαμε να ορμάει και να σκοράρει μπροστά στα απλωμένα χέρια του Ταβάρες, του Πουαριέ και του Γιαμπουσέλε που του έριχναν δυο κεφάλια.
Εξτρα πάσες, Pick ‘n’ roll, hustle plays, hedge out κι άλλα ωραία αμερικάνικα είναι για να έχουμε να λέμε.
Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα ταλέντο, αποφασιστικότητα, νοοτροπία νικητή και ανταγωνιστικός χαρακτήρας.
Πρέπει εκεί που οι άλλοι βλέπουν βουνά, εσύ να καλωσορίζεις τις προκλήσεις για να δείξεις σε όλους ότι δεν χαμπαριάζεις κι ότι είσαι ο νο1.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιοι προτάθηκαν για το «5» - Τα δεδομένα για μεταγραφή
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λάρισα
- Παναθηναϊκός: Tο σενάριο που δεν πρέπει να γίνει πραγματικότητα!
- Παναθηναϊκός: Ποιος είναι φαβορί να «κοπεί» για να μπει ο Χέιζ-Ντέιβις
- Έτσι έζησε ο Ομπράντοβιτς στο Κολωνάκι το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε