Παναθηναϊκός: Εξαργύρωσε ακόμα και έτσι ο Βιλντόζα…

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το παχυλό του συμβόλαιο. Ωστόσο ήταν εξαιρετικός στον τελικό με την Ρεάλ, παρότι ξέρει ότι διανύει τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

Αρης-Παναθηναϊκός 68-80: Τα highlights από το διπλό

Με το που μπήκε στην εξίσωση ο Αργεντινός έδωσε αθλητικότητα στην άμυνα (που δεν είναι το καλύτερό του, άρα καταλαβαίνουμε ότι η ψυχολογική προετοιμασία που υπήρχε πριν το τζάμπολ έπιασε τόπο) κι εν τέλει προέκυψε κάτι πιο θεαματικό.

Εκεί που η Ρεάλ σκόραρε ασταμάτητα και σε έκανε να πιστεύεις ότι ο τελικός θα κριθεί στους 100 πόντους, ο Λούκα, μαζί με Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Χουάντσο, Λεσόρ, έβαλαν τα κορμιά τους και την έκρηξή τους στην εξίσωση, καταφέρνοντας το τριφύλλι να ακολουθεί κατά πόδας την βασίλισσα η οποία αν και έκανε ματσάρα στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά δύο αμυνών!

Εκεί ήταν η ειδοποιός διαφορά, ο Παναθηναϊκός κατάλαβε ότι το πλάνο του τσουλούσε ιδανικά και με το που άρχισε το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικός, σαν να λύθηκε.

Όπως κι ο Αργεντινός του άσος που αν και τον είχαμε ξεχάσει τους τελευταίους μήνες έδειξε ότι όταν θέλει κάνει την διαφορά ΚΑΙ αμυντικά. Πολύ ωραίος στο μάτι ο Λούκα κι ας μην σκόραρε.

Exit mobile version