Παναθηναϊκός: Εξαργύρωσε ακόμα και έτσι ο Βιλντόζα...

Αρης-Παναθηναϊκός 68-80: Τα highlights από το διπλό

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το παχυλό του συμβόλαιο. Ωστόσο ήταν εξαιρετικός στον τελικό με την Ρεάλ, παρότι ξέρει ότι διανύει τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

Με το που μπήκε στην εξίσωση ο Αργεντινός έδωσε αθλητικότητα στην άμυνα (που δεν είναι το καλύτερό του, άρα καταλαβαίνουμε ότι η ψυχολογική προετοιμασία που υπήρχε πριν το τζάμπολ έπιασε τόπο) κι εν τέλει προέκυψε κάτι πιο θεαματικό.

Εκεί που η Ρεάλ σκόραρε ασταμάτητα και σε έκανε να πιστεύεις ότι ο τελικός θα κριθεί στους 100 πόντους, ο Λούκα, μαζί με Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Χουάντσο, Λεσόρ, έβαλαν τα κορμιά τους και την έκρηξή τους στην εξίσωση, καταφέρνοντας το τριφύλλι να ακολουθεί κατά πόδας την βασίλισσα η οποία αν και έκανε ματσάρα στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά δύο αμυνών!

Εκεί ήταν η ειδοποιός διαφορά, ο Παναθηναϊκός κατάλαβε ότι το πλάνο του τσουλούσε ιδανικά και με το που άρχισε το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικός, σαν να λύθηκε.

Όπως κι ο Αργεντινός του άσος που αν και τον είχαμε ξεχάσει τους τελευταίους μήνες έδειξε ότι όταν θέλει κάνει την διαφορά ΚΑΙ αμυντικά. Πολύ ωραίος στο μάτι ο Λούκα κι ας μην σκόραρε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News