Παναθηναϊκός: Αυτά άλλαξε και έγινε Επτάστερος!

Τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στον πρωταθλητή Ευρώπης; Η καλή κατάσταση των βασικών γκαρντ του που άφησαν πίσω τους τραυματισμούς και ντεφορμάρισμα και μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων.

Άναψε καπνογόνο στο ανοικτό πούλμαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Επίσης η άριστη ψυχολογία των βοηθητικών, δείτε τι παιχνίδια έκαναν εσχάτως ο Χουάντσο, ο Καλαϊτζάκης, ο Παπαπέτρου.

Υποτίθεται ότι ο Αταμάν εμφανίζει προβλέψιμες πεντάδες αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να κάνεις καλά τους πράσινους.

Κυρίως γιατί το τριφύλλι παίζει πιο γρήγορα στην επίθεση παίρνοντας ό,τι του δίνει η άμυνα από διαφορετικούς παίκτες: τις προάλλες μπήκε στο παρκέ για 15 λεπτά ο Λούκα Βιλντόζα (που ετοιμάζεται να γυρίσει στον Ερ.Αστέρα) και ο Καμπάτσο ούτε που είδε το χρώμα της μπάλας.

Μπορεί να μεγαλώνει καμιά φορά ο αριθμός των λαθών (υποχρεωτικά αφού υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα) αλλά ενθαρρύνεται από τον κόουτς (κλασικά) η πρωτοβουλία των αστέρων.

Η ομάδα γίνεται συνολικά πιο παραγωγική, διακρίνεις την προσωπικότητα, καταλαβαίνεις από την γλώσσα του σώματος ότι το τσιπάκι έχει αλλάξει: τουλάχιστον αυτό λένε τα νούμερα, οι εμφανίσεις κι ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr