Παναθηναϊκός: «Στα ραντάρ του ο Μπιτάτζε»

Μπιτάτζε

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σεζόν του, ωστόσο ήδη κοιτάζει τους παίκτες που θα φέρει το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του εβδόμου ευρωπαϊκού τροπαίου της Euroleague είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω σ’ αυτή την επιτυχία με λίγες αλλά στοχευμένες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τρέχουν ορισμένες υποθέσεις που αφορούν το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται η ομάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Γκόγκα Μπιτάτζε (2,11μ.), ο οποίος αγωνίζεται στο NBA και για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ και είναι από τη Γεωργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του συγκεκριμένου σέντερ είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ η περίπτωσή του συνδέεται μ’ εκείνη του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πως ο 25χρονος ψηλός δεσμεύεται με συμβόλαιο, υπάρχει option ανανέωσης από τον πλευρά της ομάδας, ωστόσο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μείνει ελεύθερος στο προσεχές διάστημα.

Μια απόφαση που καλούνται να πάρουν οι Μάτζικ -αν θα τον αφήσουν ελεύθερο- μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News