Παναθηναϊκός: Το «5αρι» που θα κάνει θραύση δίπλα στον Λεσόρ!

Παναθηναϊκός: Το «5αρι» που θα κάνει θραύση δίπλα στον Λεσόρ!

Ο Επτάστερος κοιτάζει διακριτικά την αγορά για να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γάλλο σέντερ ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά.

Στο τραπέζι του Παναθηναϊκού έχει πέσει το όνομα του Γκόγκα Μπιτάτζε, το συμβόλαιο του οποίου με τους Ορλάντο Μάτζικ ολοκληρώνεται και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρόλα αυτά, επειδή βρίσκεται σε ιδανική ηλικία μπορεί εύκολα να παραμείνει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όντας ρολίστας σε πολλές ομάδες της λίγκας αλλά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη έχει αποκτήσει αρκετές πιθανότητες.

Βλέπετε, αν πάρει την απόφαση να υπογράψει σε ομάδα της Ευρωλίγκας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μεγαλύτερο κασέ από αυτά που παίρνει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Για το Τριφύλλι θα ήταν μια ιδανική λύση για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματίας Λεσόρ, που τη φετινή σεζόν τράβηξε «κουπί» στη θέση «5» με τους Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο να μην είναι στο ίδιο επίπεδο απόδοσης καθόλη τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News