Παναθηναϊκός: Μεγάλη προσμονή του Σλούκα για το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Πότε παίζει ξανά μετά το 7ο - Οι ημερομηνίες μέχρι τους τελικούς

Περισσεύουν οι ύμνοι δεξιά και αριστερά για τον Κώστα Σλούκα. Νομίζεις ότι κάποιοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι είναι σπουδαίος παίκτης.

Εκφράζουν την έκπληξή τους επειδή σε ηλικία κοντά στα συντάξιμα έκανε συγκλονιστικό τελικό, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον 17ο της περασμένης περιόδου στην κορυφαία θέση της ηπείρου.

Κάτι πολύ καλό θα έκανε ο Παναθηναϊκός, για να δώσει στον αθλητή πίσω το χαμένο του κέφι. Σε χρονιά που ακολούθησε εκείνη της οποίας η τέως ομάδα του έκανε πολλά για να τον οδηγήσει να απωλέσει το χαμόγελό του και την ευχαρίστηση του παιχνιδιού.

Η διαχείριση του βετεράνου άσου από τον προηγούμενο προπονητή του υπήρξε απολύτως λανθασμένη. Όταν βλέπεις ψύχραιμα ό,τι προηγήθηκε γίνεται κατανοητό πως με ευθύνη του κόουτς Μπαρτζώκα ο παίκτης έπαιξε σε άλλα ματς περισσότερο από όσο έπρεπε και σε άλλα λιγότερο.



Νομίζουμε μάλιστα ότι αυτό έγινε αντανακλαστικά: σε κάποια ματς ο σκακιστής ήταν σαν να λέει «Κώστα σώσε με» και σε άλλα «Κώστα άσε με ήσυχο». Ήταν λάθος και τα δυο, ο παίκτης έδειχνε ξενερωμένος μετά την κατάκτηση του νταμπλ μεταφέροντας την δυσαρέσκειά του στα δημοσιογραφικά μικρόφωνα, λέγοντας ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ σημαντικός στον Πειραιά.

Άλλο που δεν ήθελαν στο ΟΑΚΑ για να κάνουν το κόλπο γκρόσο, φέρνοντας τον Σλούκα στα βόρεια προάστια, όπου εδώ και δεκαετίες έχουν know how με τις βεντέτες.

Είχε προηγηθεί το story με το Νίκο Γκάλη το καλοκαίρι του 1992, με τον παικταρά να βρίσκει απάγκιο στη Γλυφάδα και να οδηγεί το τριφύλλι στο φάιναλ-φορ του Τελ Αβίβ με καταπληκτικές εμφανίσεις.

Το κίνητρο του Σλούκα είναι τεράστιο, με τον έμπειρο γκαρντ την ώρα των πανηγυρισμών για το ευρωπαϊκό να λέει στον κόσμο ότι μεγάλος στόχος είναι ο εγχώριος τίτλος. Ο αθλητής ανυπομονεί για την μετωπική με τον πρώην προπονητή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News