ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ... ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ: Τίτλοι σε όλα τα σπορ για την Τριφυλλάρα! (vids)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ... ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ: Τίτλοι σε όλα τα σπορ για την Τριφυλλάρα! (vids)

Μια άκρως πετυχημένη χρονιά διένυσε ο Παναθηναϊκός στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα κατακτώντας τίτλους… παντού!

Η σεζόν 2023-2024 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των Παναθηναϊκών με επιτυχίες σε όλα τα ομαδικά σπορ.

Στο Τριφύλλι «γέμισαν» με κούπες με αποκορύφωμα το ευρωπαϊκό από την ομάδα μπάσκετ ανδρών στον τελικό με τη «διαστημική» Ρεάλ.

Το έβδομο αστέρι έβγαλε στους δρόμους… τη μισή Αθήνα για ένα άνευ προηγουμένου γλέντι, την ώρα που το Βερολίνο είχε γίνει «καταπράσινο». Φυσικά η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να φορτσάρουν για το Πρωτάθλημα της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται να γίνει στο βόλεϊ γυναικών. Τα φίνα κορίτσια του Νέσιτς γύρισαν τη σειρά από το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και κατέκτησαν τον τίτλο μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Κυπελλούχοι Ελλάδος ανακηρύχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με buzzer beater στο 90+7 απέναντι στον Άρη. Αν και το Πρωτάθλημα ήταν ο μεγάλος στόχος στο τμήμα, οι «πράσινοι» έσωσαν την παρτίδα στο τέλος και εξασφάλισαν το καλό εισιτήριο της Ευρώπης.

Η Ελένη Καπογιάννη οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε έναν ακόμη τίτλο πριν την αποχώρησή της από το σύλλογο. Στα «Δύο Αοράκια» οι αμαζόνες κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος.

Τέλος, η ομάδα βόλεϊ ανδρών απογοήτευσε μεν, αλλά τουλάχιστον δεν τελείωσε… άτιτλη τη σεζόν κατακτώντας το Λιγκ Καπ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News