Μήνυμα με νόημα από Γιαννακόπουλο - Το 7ο Ευρωπαϊκό και η αξία του! (pic)

Μήνυμα με νόημα από Γιαννακόπουλο - Το 7ο Ευρωπαϊκό και η αξία του! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο instagram αναφέρθηκε στο έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο και στη μεγάλη αξία που έχει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από μια τεράστια και συντονισμένη προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό, καθώς έφτιαξε, μαζί με τον coach Εργκίν Αταμάν, μια ομάδα που κατέκτησε λίγους μήνες αργότερα την κορυφή της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα λίγες μέρες μετά απ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό κι ολόκληρη την Ελλάδα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανάρτησε μια δημοσίευση γεμάτη νόημα στο instagram για το 7ο αστέρι και την αξία του.

Συγκεκριμένα ο Γιαννακόπουλος έβαλε μια προσωπική του φωτογραφία από τον τελικό της διοργάνωσης, γράφοντας ως λεζάντα: «Μοιράζοντας αγάπη κι ευτυχία … θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος λόγος, για να χαμογελάς;».

Δείτε τη δημοσίευση:

Μήνυμα με νόημα από Γιαννακόπουλο - Το 7ο Ευρωπαϊκό και η αξία του! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News