Ο Χουάντσο αποθέωσε τον Αταμάν!
Μέλι έσταξε για τον Εργκίν Αταμάν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τονίζοντας σε δηλώσεις του την πίστη και το πνεύμα νικητή που έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Νομίζω ότι όλοι αποδέχτηκαν τους ρόλους τους και γι’ αυτό κερδίσαμε τον τίτλο.
Είχα την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Οι φίλαθλοί μας το περίμεναν εδώ και 12 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που το αξίζει».
Ενώ, για τον Εργκίν Αταμάν είπε:
«Φίλε, δεν ξέρω τι να πω. Έχει απίστευτη αύρα. Έχει λουλούδια στον πισινό του (σ.σ. ισπανική έκφραση για κάποιον που είναι πολύ χαρούμενος).
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔεν ξέρω τι κάνει για να κερδίσει, αλλά είναι νικητής. Το καλύτερο πράγμα γι ‘αυτόν είναι ότι το πιστεύει από την πρώτη μέρα.
Όταν κάποιος έρχεται με αυτή τη φιλοσοφία και στάση από την αρχή, δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς όταν συμβεί αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για αυτόν ως προπονητή, αλλά τα καταφέραμε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο