Παναθηναϊκός: Το ευρωπαϊκό του Σλούκα, έτσι το ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ!

Μετά το δεύτερο σερί τρίποντο του Κώστα Σλούκα, με πέντε λεπτά σχεδόν να απομένουν για τη λήξη, θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε.

Παναθηναϊκός: Το χρηματικό έπαθλο που θα πάρει ο νικητής

Το έβλεπες στα πρόσωπα των παικτών της Ρεαλ, στα νεύρα του Καμπάτσο και του Πουαριέ όταν κάθονταν στον πάγκο, στο πως κυνηγούσε ο Καλαϊτζάκης τους γερόλυκους της “βασίλισσας” δίχως να τους αφήνει να πάρουν ανάσα, με την ατμόσφαιρα να παραπέμπει σε ΟΑΚΑ και να σε ανεβάζει ένα level πιο πάνω στην επιθυμία να παίξεις το παιχνίδι της ζωής σου.

Από την στιγμή που άντεξες το ισπανικό σφυροκόπημα στο πρώτο ημίχρονο και δεν τους άφησες να ξεμακρύνουν στο σκορ, οι Μαδριλένοι φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τέτοιο μεγαλειώδες comeback γιατί μάλλον δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι.

Τέτοια άμυνα ομάδα του Αταμάν δεν έχει παίξει ποτέ μέχρι φέτος, στην Αθήνα ο Τούρκος έδειξε ότι εκτός από διαχειριστής τεράστιων προσωπικοτήτων είναι κι ένας άνθρωπος που δεν κολλάει σε τύπους/ταμπέλες, έχοντας τον τρόπο να κάνει τους αθλητές του να προσφέρουν ισόποσα και στις δύο άκρες του παρκέ.

Από ένα σημείο και μετά ήταν να τους λυπάσαι τους Καστιλιάνους, ο Παναθηναϊκός τους άρπαξε από το μυαλό και στο τέλος με την σιγουριά που εξέπεμπε τους κονιορτοποίησε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News