«Ανανέωσε μέχρι το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ταβάρες»

«Ανανέωσε μέχρι το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ταβάρες»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα τα… κρεμάσει ο Ταβάρες, καθώς είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029 σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “encestando” o Tαβάρες ανανέωσε την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για πάντα στην Μαδρίτη θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Έντι Ταβάρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας “encestando” ο “πύργος” από το Πράσινο Ακρωτήρι ανανέωσε την συνεργασία του με τους Μαδριλένους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του σέντερ της Ρεάλ ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι και οι μνηστήρες για την περίπτωση του είχαν αυξηθεί.

Πλέον ο 32χρονος σέντερ, μετά και την πενταετή επέκταση του, αναμένεται να “κλείσει” και την καριέρα του στην “βασίλισσα”, η οποία μετά την αποτυχία του Final-4 θέλει να επιλύσει σημαντικά ζητήματα του ρόστερ της για την επόμενη χρονιά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News