Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Συγχαρητήρια στην Πανάθα μου και στην προεδράρα μας!» (vid)
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Δευτέρας σηκώθηκε με μεγάλη χαρά για τον Παναθηναϊκό και έκανε σχετικό στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram:
Αναλυτικά όσα είπε το «πράσινο» μοντέλο:
«Καλημέρα, καλή εβδομάδα, έχω σηκωθεί με τεράστια χαρά. Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μου, συγχαρητήρια στην Πανάθα μου, συγχαρητήρια στους παίκτες, στους φιλάθλους, συγχαρητήρια στην προεδράρα μας. Γίνανε επτά τα αστέρια. Πολλά συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό που κέρδισε την τούρκικη ομάδα.
Με πήρε ο αδερφός μου μέσα στην νύχτα και άκουγα ”στα αστέρια θέλω γήπεδο”. Και λέω είσαι καλά αγόρι μου, με ξύπνησες, με τρόμαξες, είναι Δευτέρα αύριο, δουλεύουμε, σηκωνόμαστε νωρίς. Ό,τι να ναι. Αυτό το παιδί θα με σκάσει. Θα πάθω καρδιά καμιά μέρα. Τι να πω. Άντε καλημέρα!»
Όπως ανέβασε αργότερα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε και στο ΟΑΚΑ για την υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Αρμάνι ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη»
- Παπαθεοδώρου: «Θέλω να σημειώσω το εξής για το ταξίδι του Ναν επειδή ακούστηκαν πολλά...»
- Παπαθεοδώρου: «Ερωτηματικά για Ολυμπιακό και ΟΑΚΑ - Η σύμβαση του ΠΑΟ και το μπάσκετ»
- Η ομιλία Μπενίτεθ στους παίκτες και το «μήνυμα» ενόψει Μπέτις
- «Συναγερμός» στη Μπέτις: Ατομικό βασικός πριν τον Παναθηναϊκό