Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Παναθηναϊκού - Η ώρα, η Πύλη και το ΟΑΚΑ

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Παναθηναϊκού - Η ώρα, η Πύλη και το ΟΑΚΑ

Το 7ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού μπήκε το βράδυ της Κυριακής 26/05, 13 χρόνια μετά από το τελευταίο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καταφέρνοντας έναν άθλο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θα αναχωρήσει στις 11:00 από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 13:30 το μεσημέρι . Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας όπου χιλιάδες φίλαθλοι θα τους περιμένουν για να τους αποθεώσουν.

Η ανάρτηση του τριφυλλιού:
‘Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News