Παναθηναϊκό: Τρέλα στο πούλμαν με Καλαϊτζάκη σε ρόλο... οργανωτή εξέδρας (vid)

Παναθηναϊκό: Τρέλα στο πούλμαν με Καλαϊτζάκη σε ρόλο... οργανωτή εξέδρας (vid)

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας στο Βερολίνο, αργά το βράδυ της Κυριακής, για να υποδεχθούν τους θριαμβευτές της Euroleague.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” έφτασε στο κατάλυμά της, περίπου στις 2 π.μ. (ώρα Ελλάδας), μετά την ιστορική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.

Πρώτος από το πούλμαν κατέβηκε ο προπονητής Εργκίν Αταμάν, κρατώντας ψηλά το τρόπαιο της Euroleague, το οποίο αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους οπαδούς.

Ακολούθησαν οι παίκτες, οι οποίοι γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή, με συνθήματα και πανηγυρισμούς.

Σε ένα από τα πολλά βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, φαίνονται πλάνα μέσα από το πούλμαν της αποστολής των «πρασίνων» την ώρα που γίνεται η επιστροφή από το γήπεδο προς το ξενοδοχείο, με τον Καλαϊτζάκη μάλιστα να έχει ρόλο… οργανωτή εξέδρας και να δίνει τον ρυθμό.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News