Παναθηναϊκός: Ο Σλούκας και η παρέα του στο κόλπο!

Η πράσινη καλημέρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο της ομάδας! (pics)

Ο Κώστας Σλούκας δεν πατούσε καλά στον ημιτελικό, το ότι έχασε προπονήσεις παίζει το ρόλο του.

Ο κάπτεν επιβάλλεται να κάνει κάτι περισσότερο απόψε γιατί η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν αστειεύεται.

Χρειάζεται τον πιο ποιοτικό του αθλητή ο Εξάστερος για να ράψει ακόμα ένα αστέρι. Πάντως σήμερα θα κατέβεις στο γήπεδο με θετικό feeling.

Το καλό είναι ότι ο Αταμάν έβγαλε μπροστά τους παγκίτες του την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού από την σειρά με την Μακάμπι, Παπαπέτρου και Καλαϊτζάκης παραμένουν σε ημιάγρια κατάσταση. Παίκτες-εργαλεία από αυτούς που λατρεύουν οι προπονητές.

Συνεπείς από τη περιφέρεια, δίχως το σουτ να είναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τους (ειδικά σε spot up καταστάσεις).

Παίζουν σωστά μακριά από τη μπάλα. Συνεπείς αμυντικοί που δεν «κλέβουν», ούτε εξοικονομούν ανάσες στα μετόπισθεν. Καλοί ριμπάουντερ.

Καλύπτουν αρκετές θέσεις στο παρκέ ενώ ο Παπαπέτρου μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και ως stretch-4 βάζοντας πίεση στις άμυνες με την ευχέρειά του να παίζει κοντά αλλά και μακριά από την ρακέτα.

Για τον Πάνο τι να πούμε; Βελτιώθηκε πολύ συγκριτικά με την άθλια περσινή σεζόν και θεωρούμε πως θα ανέβει κι άλλο, αφού ο προπονητής του τον πιστεύει ολοφάνερα και του το δείχνει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News