Παναθηναϊκός: "Πρασινίζει" το Uber Arena - Ο τρόπος που βρήκαν εισιτήριο οι οπαδοί

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» κι άλλο το Βερολίνο - Γιατί δεν θα υπάρξουν πτήσεις τσάρτερ

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό της Euroleague (26/5, 21.00).

Φυσικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν την στήριξη πολλών φίλων της ομάδας οι οποίοι θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ακόμα είναι δεδομένο ότι ο αριθμός του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τον ημιτελικό.

Για να γίνει αυτό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τους αντίστοιχους των ηττημένων ομάδων, με αγορές μέσω εφαρμογών ή ιστοσελίδας.

Παράλληλα, πολλοί οπαδοί έκαναν “έκκληση” στα social media για ένα εισιτήριο, προσφέροντας χρηματικό αντίτιμο μεγαλύτερο της αξίας του.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να το αποκτήσουν έχοντας “συνδετικό κρίκο” ακόμη και κάποιους εκ των οπαδών που βρίσκονταν ήδη εκεί.

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών προμηθεύτηκαν ένα “μαγικό χαρτάκι” από την πλατεία “Αλεξάντερ Πλαζ” του Βερολίνου.

Επιπροσθέτως, αρκετοί πρόκειται να κάνουν αυθημερόν ταξίδι στη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ άλλοι έχουν ήδη πάει σε αεροδρόμιο άλλων πόλεων για να μεταβούν οδικώς ή αεροπορικώς στο Βερολίνο.

Τέλος, σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει ακόμα και πάνω από 10000 φίλους στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News