Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός είναι αίμα μου, είναι η ομάδα μου»

Καλάθης: «Για πάντα αδελφός μου ο Γκιστ» - Τι είπε για Διαμαντίδη-Σπανούλη

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο πλαίσιο της media day της Φενέρμπαχτσε, όπου αναφέρθηκε στην Εθνική Ανδρών, θέτοντας εαυτόν στη διάθεσή της για την πρόκριση στο Παρίσι.

Μία δήλωση που φανερώνει τη διάθεση του Καλάθη να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη το προσεχές καλοκαίρι, όπου η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Ο παίκτης ανυπομονεί να φορέσει ξανά το εθνόσημο και να διεκδικήσει την πρόκριση στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό AKTOR, όπου πέρασε αρκετά χρόνια της καριέρας του λέγοντας ότι «Ο Παναθηναϊκός είναι αίμα μου, είναι η ομάδα μου.»

Ο Τσίμα Μονέκε δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και εκείνος μία ερώτηση στον Νικ Καλάθη, τον οποίο κάλεσε να απαντήσει σχετικά με το ποιον θεωρεί κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της EuroLeague.

Η απάντηση του πολύπειρου γκαρντ, ήταν ο άλλοτε συμπαίκτης του, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News