Μποντιρόγκα για Δ. Γιαννακόπουλο: «Έχει δώσει πολλά αλλά πρέπει να προστατέψουμε τη διοργάνωση»

Έρχεται το μεγάλο «μπαμ»: Μπαίνει στην Ευρωλίγκα ομάδα από το Ντουμπάι

Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας μίλησαν για το μέλλον της Ευρωλίγκας με τον πρόεδρο της διοργάνωσης να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

“Είχαμε μία συνάντηση, είναι ένας ωραίος άνθρωπος αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ο καλύτερος έλεγχος των συναισθημάτων είναι απαραίτητος”

Ο Δημήτρης (σ.σ Γιαννακόπουλος) και η οικογένειά του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εδώ και δεκαετίες. Το σεβόμαστε αυτό ωστόσο πρέπει να προστατέψουμε και τη διοργάνωση”

Ο Μοτιεγιούνας είπε πως: “Έχει να κάνει με το πώς θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του πρωταθλήματος, συνεργαζόμαστε με πιθανούς επενδυτές και γνωρίζετε το σχέδιό μας για αγορές όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι, όπου κάνουν εξαιρετική δουλειά.”

Ωστόσο, παρόλο που οι αριθμοί είναι ανοδικοί υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει και νέες περιοχές να κατακτηθούν.

Ο Μποντιρόγκα διευκρίνισε: “Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στη Μέση Ανατολή, είναι αλήθεια ότι έχουμε μια προσφορά να πάμε στο Άμπου Ντάμπι για τρία Final Four, αλλά μπορεί σύντομα να έχουμε μια άλλη επιλογή στη Μέση Ανατολή. Και φυσικά, υπάρχει το Ντουμπάι. Όλοι στη Λίγκα είναι θετικοί για το Ντουμπάι, ωστόσο, πρέπει να βρούμε το σωστό timing για αυτούς”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News