Ματέο: «Ο Λεσόρ είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρωλίγκα»

Ματέο: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός - Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά:

«Ο Λεσόρ είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Θα ήμασταν ανόητοι αν σκεφτόμασταν μόνο τον Λεσόρ. Πρέπει να σταματήσουμε τόσους πολλούς δυνατούς παίκτες που έχει ο Αταμάν.

Ο Σλούκας είναι ηγέτης, ο Ναν σπουδαίος σκόρερ, ο Γκραντ, ο Γκριγκόνις, ο Μήτογλου. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους»

Ματέο για τα περσινά σενάρια που τον ήθελαν εκτός, το βραβείο της χρονιάς και τον σεβασμό που αξίζει:

«Δεν με νοιάζει τι νιώθει ο κόσμος για εμάς ή εμένα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Είμαι προπονητής και είμαι χαρούμενος που προπονώ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν κάποιος θέλει να κάνει τη δουλειά μου, είμαι χαρούμενος με την οικογένεια και τους παίκτες μου. Δεν με νοιάζουν τα λεγόμενα άλλων. Υπάρχουν προπονητές που βλέπω τον καθρέφτη μου, όπως ο Αταμάν, ο Μπαρτζώκας, ο Γιασικεβίτσιους, ο Λάσο. Είναι στην Euroleague, είναι πολύ καλοί. Είναι σημαντικό για εμένα να έχω την οικογένεια, τους φίλους και τους παίκτες μου μαζί μου»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News