Διαμαρτυρία ΜακΚίσικ: «Υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές»

Διαμαρτυρία ΜακΚίσικ: «Υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του Eurohoops για τα “διαφορετικά κριτήρια” που σφύριζαν οι διαιτητές, ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν soft! Δεν ξέρω αν οι συμπαίκτες μου ήταν νευρικοί ή φοβισμένοι, αλλά δεν μπορείς να τους αφήσεις έτσι απλά να βγουν έξω στο παρκέ και να κάνουν ό,τι θέλουν.

Έβαλαν πολλά δύσκολα και μεγάλα σουτ. Δεν νομίζω να ήταν ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια μας αμυντικά, αλλά είναι αυτό που είναι στο τέλος.

Ευχόμασταν να είχαμε μερικές κατοχές ακόμη. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μερικά σφυρίγματα που δεν πήραμε. Δεν ξέρω γιατί νιώθω ότι υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια όσον αφορά τη διαιτησία.

Υπήρξαν πολλές επαφές. Αυτή η ομάδα (σ.σ. η Ρεάλ) είναι η καλύτερη στον κόσμο στο πώς μπορούν και διαβάζουν την κάθε φάση και το παιχνίδι. Φαντάζομαι γι’ αυτό πήραν κι αυτά τα σφυρίγματα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News