Πετρούσεβ μετά τον αποκλεισμό: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Πετρούσεβ μετά τον αποκλεισμό: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Ολυμπιακού από το Final Four της EuroLeague υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιπ Πετρούσεβ:

“Αυτό ήταν το κυνήγι ενός τίτλου. Δεν τα καταφέραμε. Θα γυρίσουμε σπίτι, διεκδικούμε ακόμα έναν τίτλο. Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις για τον τίτλο. Πάντα θέλουμε να κερδίσουμε, δείξαμε ότι είμαστε νικητές. Θα είμαστε έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, μας βοήθησαν πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε υπερήφανους, ξέρουμε πόσο πολύ μας υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πάμε για τον επόμενο στόχο μας”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News