Πρώτο βήμα για το 7ο με Bet Builder σε απόδοση 10.00!

Τα... πήρε όλα ο Παναθηναϊκός: Ναν και Λεσόρ στην 1η πεντάδα της Ευρωλίγκα!

Πρώτο βήμα για την επιστροφή στον θρόνο του κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final-4 (19:00) για την πρόκριση στον τελικό του Βερολίνου!

Η μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Final-4 είναι γεγονός και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τίθεται αντιμέτωπη της Φενέρ με φόντο τον τελικό και φυσικά το έβδομο αστέρι!

Οι «πράσινοι» τη σεζόν της μεγάλης επιστροφής στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague, επιστρέφουν στο Βερολίνο όπου πανηγύρισαν ένα από τα έξι Ευρωπαϊκά τους, για να ολοκληρώσουν μια ονειρική χρονιά!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Έπειτα από 12 χρόνια το «τριφύλλι» συμμετέχει ξανά σε Final-4, το 12ο στην ιστορία του και επιστρέφει στο Βερολίνο 15 χρόνια μετά το 2009 όταν είχε ράψει το πέμπτο αστέρι στη φανέλα!

Τότε η ομαδάρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Σάρας Γιασικεβίτσιους, Μάικ Μπατίστ, Νίκολα Πέκοβιτς, Αντώνη Φώτση, Κώστα Τσαρτσαρή είχε θριαμβεύσει στο κορυφαίο Final-4 της ιστορίας και τώρα θέλουν να τους μιμηθεί η ομάδα του Εργκίν Αταμάν και των Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Ντίνου Μήτογλου, Μάριους Γκριγκόνις.

Το πρώτο από τα δύο τελευταία εμπόδια για την κούπα είναι η Φενέρ του Σάρας, με τον Παναθηναϊκό να έχει την πίστη και την αγωνιστική αξία φυσικά για να ξεπεράσει την τουρκική ομάδα και να επιστρέψει σε τελικό μετά το 2011, όταν κατέκτησε το έκτο στη Βαρκελώνη. Η δίψα είναι μεγάλη, η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη και τίποτα δεν είναι ικανό να κόψει τον «πράσινο» δρόμο για τον τελικό. Η νίκη του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό είναι σε απόδοση 1.79.

Καθοριστικός για την έκβαση της προσπάθειας του «τριφυλλιού» να φτάσει ως το τέλος του δρόμου είναι ο Κέντρικ Ναν που είναι το επιθετικό υπερόπλο του Αταμάν. Ο πρώην ΝΒΑερ είναι δεδομένο ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες πάνω του και στη νίκη της παρέας του στο ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο (74-63) είχε… σταματήσει στους 23 πόντους. Να πετύχει πάνω από 21 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Η ομάδα του Αταμάν θέλει να επιβάλλει το παιχνίδι της που περνά πολύ από τα χέρια του Σλούκα και τις ασίστ που θα μοιράσει.Ο αρχηγός θα είναι μπροστάρης όπως σε όλα τα σπουδαία παιχνίδια, πόσω μάλλον σε έναν ημιτελικό Final-4. Το Over 6.5 ασίστ του αρχηγού είναι στο 2.65.

Ο συνδυασμός των 3 επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 10.00.

Υπενθυμίζεται πως η κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό προσφέρεται σε απόδοση 50 από τη Novibet!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News