Ράβει το 7ο στο Βερολίνο η Πανάθα και πληρώνει 50!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Χόρτο μαγικό και στην Πάτρα - Οι πανηγυρισμοί του Σλούκα (vid)

Επιστρέφει στον θρόνο του ο Παναθηναϊκός…

Ράβει το 7ο στο Βερολίνο η Πανάθα και πληρώνει 50!

Το Βερολίνο περιμένει τον Παναθηναϊκό που διεκδικεί στο Final-4 της Euroleague την επιστροφή στον ευρωπαϊκό θρόνο!

Έπειτα από 12 ατελείωτα χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξανά σε Final-4, το 12ο της ιστορίας του και επιστρέφει σε μία από τις πόλεις που πανηγύρισε ένα από τα 6 συνολικά τρόπαιά του!

Το 2009 στο Βερολίνο η υπερπλήρης ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του Δημήτρη Διαμαντίδη, του Βασίλη Σπανούλη, του Σάρας Γιασικεβίτσιους, του Μάικ Μπατίστ, του Νίκολα Πέκοβιτς, του Αντώνη Φώτση, του Κώστα Τσαρτσαρή είχε ράψει το 5ο αστέρι στο δυσκολότερο Final-4 της ιστορίας, απέναντι σε Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και 15 χρόνια μετά οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά με τον Εργκίν Αταμάν, τον Κώστα Σλούκα, τον Κέντρικ Ναν, τον Ματίας Λεσόρ, τον Ντίνο Μήτογλουμ τον Μάριους Γκριγκόνις για να επαναλάβουν τον θρίαμβο!

Από την περσινή ασύμβατη με την ιστορία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης 17η θέση άλλαξαν τα πάντα, με τον Παναθηναϊκό να κάνει την κορυφαία πορεία του με το νέο format, έχοντας ρεκόρ 23-11 που έφερε και την καλύτερη θέση που έχει καταλάβει (2η).

Μέσω της 2ης θέσης το «τριφύλλι» πήρε το πλεονέκτημα έδρας και στα Playoffs υπερκέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι (3-2) για να σφραγίσει την πρόκριση στο Βερολίνο και να βάλει τέλος στη μακρά απουσία 12 ετών από το Final-4, έχοντας 6 τίτλους στις 11 προηγούμενες παρουσίες του και με το εκπληκτικό 6/7 στους τελικούς, με πιο πρόσφατη κούπα του 2011 στη Βαρκελώνη!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Πλέον η ομάδα του Αταμάν απέχει δύο αγώνες από τον απόλυτο θρίαμβο και το 7ο τρόπαιο, έχοντας πρώτο εμπόδιο αυτό της Φενέρμπαχτσε των πρώην «πράσινων» Γιασικεβίτσιους, Καλάθη και Παπαγιάννη στον ημιτελικό, ώστε με νίκη στη συνέχεια να τεθεί αντιμέτωπη Ολυμπιακού ή Ρεάλ.

Η πορεία όλης της σεζόν είναι για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και στο τέλος του δρόμου περιμένει η κούπα! Το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο είναι στη σούπερ απόδοση 50!

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News