Αταμάν: «Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα έχουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ» (vid)

Αταμάν: «Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα έχουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Κώστας Σλούκας προχώρησαν σε δηλώσεις στη Σ.Τ για το Final Four και δέχτηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα είπαν στη Σ.Τ:

Αταμάν για τις υποσχέσεις του στον κόσμο του ΠΑΟ: «Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το F4. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης.

Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ να απολαύσουμε το F4. Τι να υποσχεθώ τώρα; Ξέρω πως όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Τους υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ»

Σλούκας για την εμπειρία του στα Final Four: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον οργανισμό. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο. Τα 12 χρόνια ήταν πολλά Δεν υπάρχει γνώση, όλοι είναι πεινασμένοι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Αταμάν για τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι. Απέναντι βρίσκεται ένας Λιθουανός προπονητής. Δεν είναι αυτά τα σημαντικά.

Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, είμαι έμπειρος στο Final Four, έχω πάρει δυο φορές το Κύπελλο. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά. Σέβομαι τους συναδέλφους μου που παλεύουν για το ίδιο»

Αταμάν για αυτά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στο Final Four: «Επιλέξαμε καλούς παίκτες, με καλό χαρακτήρα, δουλέψαμε σωστά. Δεν έχει σημασία αν έχεις 1 ή 12 νέους παίκτες για εμένα. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ να βάλουμε μεγάλους στόχους. Είμαστε στο F4. Όταν φτάνεις εδώ ο στόχος είναι να πάρεις τον τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα»

Αταμάν για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ξεκινώντας από τα στελέχη της Euroleague μέχρι την αστυνομία. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μικρό επεισόδιο που έγινε με τους λίγους φίλους της Φενέρ. Δεν εκπροσωπούν αυτοί τον κόσμο της Φενέρ. Εγώ τον σέβομαι τον κόσμο της Φενέρ. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μπάσκετ»

Σλούκας για το αν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει στα F4: «Είμαι πολύ τυχερός. Σε μια καριέρα 12-13 χρόνων έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε. Οι ομάδες προχωρούν, δεν στέκονται σε πρόσωπα. Ο ημιτελικός είναι σαν να είναι η 1η μου φορά.

Προσπαθώ να ετοιμάσω τον εαυτό και το κορμί μου. Είναι 40′ αγώνας, όλα μπορούν να γίνουν, χρειάζεσαι και την τύχη. Παλεύεις για το καλύτερο δυνατό, που είναι να βρεθείς στον τελικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News