Παναθηναϊκός: Νέα απίστευτη πρόκληση των Τούρκων της Φενέρ για Κωνσταντινούπολη και 1453! (pic)

Παναθηναϊκός: Νέα απίστευτη πρόκληση των Τούρκων της Φενέρ για Κωνσταντινούπολη και 1453! (pic)

Ο Εξάστερος αντιμετωπίζει το Τουρκικό κλαμπ στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου την Παρασκευή (24/05, 19:00) με τους φιλάθλους της να μην έχουν αφήσει σε… ησυχία την ομάδα του Αταμάν.

Με το που έφτασε ο Παναθηναϊκός στο ξενοδοχείο του στη Γερμανία, τον περίμεναν ορισμένοι θερμόαιμοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά στον Εργκίν Αταμάν και στους παίκτες της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, αυτό ξεσήκωσε τον προπονητή του Τριφυλλιού και έφερε έξτρα ένταση και πίεση στους παίκτες που βρήκαν ένα… πρόβλημα από το πουθενά.

Οι προκλήσεις, όμως, δεν σταμάτησαν αφού το ίδιο βράδυ οπαδοί της Φενέρ οδηγήθηκαν στο «Uber Arena» που θα φιλοξενήσει το Final Four 2024 και σήκωσαν πανό το οποίο γράφει:

«Κωνσταντινούπολη. Istanbul από το 1453»

Μία κίνηση η οποία αποσκοπεί στο να δυναμιτίσει ακόμα το κλίμα, με την Ευρωλίγκα να οφείλει να πάρει δραστικά μέτρα ενόψει και των κρίσιμων αγώνων που έρχονται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News