Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο «κρυφός άσσος» στο μανίκι ονόματι Λεσόρ!

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο «κρυφός άσσος» στο μανίκι ονόματι Λεσόρ!

Αντίστροφη μέτρηση για τον Εξάστερο που αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου, με μόνο του στόχο την πρόκριση στον τελικό!

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στο ματσάρισμα των παικτών, ο Ματίας Λεσόρ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντίπαλους σέντερ.

Εξάλλου, δεν αναδείχθηκε τυχαία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δικαίως, στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας, έχοντας την καλύτερη επίδοση στη θέση «5» και τις δύο σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει δυσκολία κόντρα σε αθλητικούς ψηλούς με επαφές, ενώ Μότλεϊ και Σανλί δεν φημίζονται για την αμυντική τους δεινότητα.

Στις εναλλαγές των σχημάτων ίσως κληθεί να κοντράρει και τους Χέιζ-Ντέιβις ή Πιέρ, αλλά και πάλι διαθέτει τα απαραίτητα «όπλα» για να τους επιβληθεί.

Συμπερασματικά, ο Παναθηναϊκός έχει ένα σημαντικό προβάδισμα κόντρα στους Τούρκους το οποίο καλείται να εκμεταλλευθεί για να επικρατήσει στον ημιτελικό και να επιστρέψει στον τελικό της Ευρωλίγκας, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News