Παναθηναϊκός: Colpo grosso Αταμάν με Γκραντ ενόψει Φενέρ!

Παναθηναϊκός: Colpo grosso Αταμάν με Γκραντ ενόψει Φενέρ!

Ο Εξάστερος κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου την Παρασκευή (24/05) στις 19:00 με τα βλέμματα να έχουν στραφεί στην αναμέτρηση αυτή.

Ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζει πυρετωδώς τους παίκτες του ενόψει του ημιτελικού και αναλύει μαζί με τους συνεργάτες του κάθε πτυχή των Τούρκων, αφού είναι μια ομάδα που την ξέρει πολύ καλά μιας και την αντιμετώπιζε χρόνια όντας στην Εφές.

Ένα κλειδί στο παιχνίδι θα είναι η προσαρμογή του Τζέριαν Γκραντ αμυντικά πάνω στον Σκότι Γουίλμπεκιν, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες και οι «Πράσινοι» καλούνται να τον «σβήσουν».

Ενώ παράλληλα, σε ψηλότερα σχήματα θα κληθεί να περιορίσει και τον Νάιτζελ Χέιζ αφού έχει αποδείξει ότι στο θέμα άμυνας είναι ένας από τους καλύτερους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός καλείται για υπέρβαση ελέω της πολυπόθητης πρόκρισης στον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News