Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΠΑΟΚ και πλέον προηγείται με 1-0 στη σειρά για τα πλέι οφ της Basket League.

Οι «πράσινοι» είχαν καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, ενώ οι Βιλντόζα-Γκραντ μπόρεσαν να καλύψουν το κενό του Σλούκα. Στο εκτελεστικό κομμάτι το Τριφύλλι πήρε 30 πόντους από Γκριγκόνις-Μήτογλου, ενώ κυριάρχησαν οι Αντετοκούνμπο-Λεσόρ.

Λούκα Βιλντόζα (7/10): Ο Αργεντινός είχε κάποιες εμπνεύσεις στο παιχνίδι (6 ασίστ), δεν πήρε καλό βαθμό στην επίθεση.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Πολωνός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Άτυχος ο σέντερ του Παναθηναϊκού μετά την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα απέναντι στον Άρη.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Γεμάτη εμφάνιση από τον Γκραντ κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Έφτιαξε» και έξι φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Μάριους Γκριγκόνις (9/10): Εκπληκτική εμφάνιση από τον Λιθουανό, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους στην επίθεση των «πρασίνων».

Ντίνος Μήτογλου (8,5/10): Πιο κοντά στο ζητούμενο ο Μήτογλου με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (8,5/10): Μπόλικη δουλειά από τον Καλαϊτζάκη για ακόμη μια φορά στο παρκέ. Έριξε αδιάκοπο κυνήγι και έκλεψε 4 μπάλες.

Δημήτρης Μωραϊτης (2/10): Δεν του πήγε το βράδυ του Έλληνα γκαρντ. Χειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (6,5/10): Ο… επόμενος σταρ του Παναθηναϊκού , σύμφωνα με τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν, πήρε 19,5 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε μια τάπα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ο Παπαπέτρου συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σαφέστατα κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του F4.

Κώστας Αντετοκούνμπο (8/10): Σε τρελά κέφια ο Έλληνας σέντερ με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ, έριξε και μια φοβερή τάπα στον Πόρτερ.

Ματίας Λεσόρ (9/10): Μετά το απρόοπτο με τον Μπαλτσερόφσκι ο Λεσόρ χρειάστηκε να αγωνιστεί παραπάνω στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος σέντερ ήταν εξαιρετικός με 14 πόντους (6/7 πόντους) και 7 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Exit mobile version