Μητσοτάκης: «Αν είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον τελικό της EuroLeague θα πάω στο Βερολίνο»

Μητσοτάκης: «Αν είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον τελικό της EuroLeague θα πάω στο Βερολίνο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ μιλώντας μεταξύ άλλων και για τα αθλητικά γεγονότα των ημερών, στα οποία πρωταγωνιστούν ελληνικές ομάδες.

Για τον τελικό του Conference μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, απέφυγε να κάνει προβλέψεις, ενώ για το Final4 του Βερολίνου είπε ότι θα σκεφτεί να πάει μόνο εάν ο τελικός είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και δίχως οπαδική προτίμηση.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το αν θα πάει σε κάποιο από τα δύο γεγονότα και τι προβλέπει γι’ αυτά: «Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεών μου.

Καταρχάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και ότι έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four.

Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό.

Αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης, το οποίο είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι μπορούμε να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της EuroLeague».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News