Παναθηναϊκός: «Ο Ναν θα έχει προτάσεις το καλοκαίρι από το ΝΒΑ»

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας μιλώντας στο “Urbonus Q&A”, εκτίμησε ότι ο Κέντρικ Ναν θα έχει προτάσεις από το ΝΒΑ το καλοκαίρι.

Ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας υποστήριξε τα εξής στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”:

«Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, με NBA-out, σωστά; Ναι, νομίζω ότι θα έχει προτάσεις. Θεωρώ ότι έδειξε πως η φυσική του κατάσταση είναι σε κορυφαίο επίπεδο, όπως ήταν παλαιότερα.

Νομίζω ότι πρόκειται για παίκτη επιπέδου ΝΒΑ και θεωρώ ότι θα έχει προσφορά από το ΝΒΑ. Εξαρτάται από τον ίδιο αν νιώθει ότι η προσφορά προέρχεται από μια καλή κατάσταση όπου μπορεί πραγματικά να συνεισφέρει, ή αν θα βρίσκεται σε αυτό τον πάγκο ολόκληρη τη σεζόν.

Εξαρτάται από εκείνον, αν θέλει να είναι στην κουβέντα για τον MVP και να προσπαθεί να κερδίσει την EuroLeague με τον Παναθηναϊκό ή αν θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ με κάθε κόστος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News