Μπαρτζώκας: «Ο Τσους Ματέο άξιζε 100% τον τίτλο, γιατί να μην είναι αυτός;»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα της απονομής του βραβείου για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς στον Τσους Ματέο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτζώκας: «Ο Τσους Ματέο άξιζε 100% τον τίτλο, γιατί να μην είναι αυτός;»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Δεν είχα ιδέα την πρώτη φορά ότι είχε ανακοινωθεί ότι ήμουν εγώ. Πέρυσι μου ανακοινώθηκε εδώ.

Φυσικά με χαροποίησε, αλλά αλήθεια σας λέω ότι δεν με νοιάζει, γιατί και τις δύο προηγούμενες χρονιές που βγήκα δεν πήραμε την EuroLeague.

Εδώ υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος ψηφοφορίας, που ψηφίζουν προπονητές, παίκτες, κόσμος, προφανώς είναι κάτι υποκειμενικό.

Δε νομίζω ότι κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού είχε πρόβλημα που δεν ήταν στην πρώτη ή στην δεύτερη πεντάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι οι ατομικοί τίτλοι. Τη φετινή χρονιά η δουλειά μας, εμένα και των προπονητών ήταν πιο δύσκολη από τις προηγούμενες δύο.

Ο Τσους Ματέο άξιζε 100% τον τίτλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε όλη τη χρονιά. Για ποιο λόγο να μην είναι αυτός; Υπάρχουν φανταστικοί παίκτες που είναι στην πρώτη και στη δεύτερη πεντάδα και υπάρχουν φανταστικοί παίκτες που δεν είναι.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News