Πράσινη παράνοια: Πληρώνει 50 η κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό στη Novibet!

Σε εξωφρενική απόδοση η κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό…

Πράσινη παράνοια: Πληρώνει 50 η κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό στη Novibet!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final-4 και στόχος στο Βερολίνο είναι μόνο η κούπα της Euroleague!

Η φετινή σεζόν είναι η σεζόν της μεγάλης επιστροφής του Παναθηναϊκού. Έπειτα από μία τριετία όπου οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε πολύ χαμηλές πτήσεις στην Euroleague με αποκορύφωμα την περσινή 17η θέση στην κατάταξη, το περασμένο καλοκαίρι οι ολοκληρωτικές αλλαγές δρομολόγησαν την ολική αλλαγή σκηνικού και στόχων.

Η έλευση του δις πρωταθλητή Ευρώπης Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και του τρις πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Σλούκα στο παρκέ ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία μπήκαν οι βάσεις για τον ολοκαίνουργιο Παναθηναϊκό που μετά τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα λόγω της απουσίας «χημείας», ανέβασε κατακόρυφα στροφές κατά τη διάρκεια του «μαραθωνίου» και έπειτα από 34 αγωνιστικές πέτυχε το μέγιστο, να τερματίσει στη δεύτερη θέση με 23-11 έχοντας «κάστρο» το ΟΑΚΑ (14-3) και με σπουδαία «διπλά», πίσω μόνο από τη σίγουρη πρώτη Ρεάλ, την οποία κατατρόπωσε στη Μαδρίτη!

Η κορυφαία επίδοση των «πράσινων» με το νέο format έφερε μαζί το πλεονέκτημα έδρας ώστε το ΟΑΚΑ να… σπρώξει την ομάδα του Αταμάν στο Final-4 στην τρομερή σειρά με τη Μακάμπι που χρειάστηκε πέντε παιχνίδια για να κριθεί.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Η ήττα στο Game 1 πλήγωσε αλλά δεν… κατέστρεψε εν τέλει τον Παναθηναϊκό που έδειξε χαρακτήρα με νίκη στο Βελιγράδι στο Game 4 ενώ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο (1-2) και στο Game 5 στο ΟΑΚΑ (81-72) πανηγύρισε την ιστορική επιστροφή στο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια!

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο και θα συμμετάσχει για 12η φορά σε Final-4, στοχεύοντας αποκλειστικά στον έβδομο τίτλο του και πρώτο μετά το 2011!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Πρώτο από τα δύο τελευταία εμπόδια στο Βερολίνο είναι η Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους, του Νικ Καλάθη και του Γιώργου Παπαγιάννη στον ημιτελικό, όπου με νίκη θα απομένει το τελικό βήμα στον μεγάλο τελικό απέναντι σε Ολυμπιακό ή Ρεάλ για το επιστέγασμα της ολικής επιστροφής στην κορυφή για την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία των Final-4. Το… έβδομο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 50.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News