Στο ΟΑΚΑ 11.000 με Προμηθέα ο Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ με ΑΕΚ ούτε... 500 άτομα ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ! (vid)

Μεταξύ… συγγενών και φίλων θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Basket League.

Στο ΟΑΚΑ 11.000 με Προμηθέα ο Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ με ΑΕΚ ούτε... 500 άτομα ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ! (vid)

Άδειο είναι το ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ.

Από τα πρώτα πλάνα που χάρισε η ΕΡΤ από την έδρα των «ερυθρόλευκων», δύσκολα… βρίσκονται 500 άτομα στο κλειστό για την αναμέτρηση με την Ένωση.

Η εικόνα αυτή είναι απογοητευτική για τον Ολυμπιακό, που προκρίθηκε και εκείνος στο Final 4 του Βερολίνου. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι αδιάφορο για το TOP6, αλλά είναι μόλις ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ.

Φυσικά από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει η δικαιολογία του… ποδοσφαίρου, καθώς το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, επομένως, ένας φίλαθλος προλαβαίνει με άνεση να παρευρεθεί και στα δύο γήπεδα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξένησε πάνω από 11.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξαντληθούν και τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά!

Πλέον η διαφορά ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» είναι χαοτική!

Δείτε στο βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News