Απίθανη προσφορά: Απόδοση 50,00 στην κατάκτηση του «7ου» από τον Παναθηναϊκό AKTOR

Απίθανη προσφορά: Απόδοση 50,00 στην κατάκτηση του «7ου» από τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ασύλληπτη προσφορά από τη Novibet για το Final Four του Βερολίνου.

Η στοιχηματική εταιρία δίνει τη δυνατότητα στα νέα μέλη να ποντάρουν με απόδοση x50,00 στην κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός μετά το αναμενόμενα μουδιασμένο ξεκίνημα στον «μαραθώνιο» λόγω της απουσίας «χημείας», ανέβασε κατακόρυφα στροφές και έπειτα από 34 αγωνιστικές τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με 23-11 έχοντας «κάστρο» το ΟΑΚΑ (14-3) και με σπουδαία «διπλά», πίσω μόνο από τη σίγουρη πρώτη Ρεάλ, την οποία κατατρόπωσε στη Μαδρίτη!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Χάρη στη δεύτερη θέση το «τριφύλλι» πήρε πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και με 3-2 νίκες απέναντι στη Μακάμπι σε μια συγκλονιστική σειρά με ανατοπές σφράγισε την επιστροφή του στο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια!

Πλέον οι «πράσινοι» σπάζοντας αυτή την πολυετή «κατάρα» απέχουν δύο παιχνίδια μακριά από το απόλυτο όνειρο του… έβδομου αστεριού και πρώτου μετά το 2011!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Στον ημιτελικό του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του τη Φενέρ του Σάρας Γιασικεβίτσιους που ήταν πρωταγωνιστής των «πράσινων» στο παρκέ στο Ευρωπαϊκό του 2009 ξανά στο Βερολίνο, του επίσης τροπαιούχου, το 2011 στη Βαρκελώνη, Νικ Καλάθη και του πρώην αρχηγού Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ με νίκη στον τελικό θα βρεθεί απέναντι σε Ολυμπιακό ή την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ με φόντο αποκλειστικά το έβδομο αστέρι! Το… έβδομο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 50.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News