Παναθηναϊκός: Και που να δείτε τι έρχεται του χρόνου...

Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου, η... αποκάλυψη του Αταμάν!

Η σειρά με την Μακάμπι στα πλέη-οφς της φετινής Ευρωλίγκας μπαίνει δίπλα δίπλα με εκείνες κόντρα στη Μπενετόν το 1996 και την Μπαρτσελόνα το 2011. Εναλλαγή συναισθημάτων, αγωνία στο φουλ, παικταράδες στο παρκέ.

Η πολύ καλή, σε επίπεδο τακτικής, προετοιμασία έφερε την ομάδα στο Βερολίνο, στόχος που για πολλούς έμοιαζε με θαύμα τον Οκτώβρη.

Όταν όμως οι πράσινοι βρέθηκαν με το take it or leave it κολλημένο στα μούτρα τους κοίταξαν τον Ναν, τον Σλούκα οι οποίοι αποσυμπίεσαν τους συμπαίκτες τους χτίζοντας πολύ έξυπνα την επίθεση πάνω τους, παίρνοντας το τριφύλλι από το χέρι, πηγαίνοντάς το στο φάιναλ-φορ.

Η ιδιοκτησία έκλεισε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αμερικανό και θα χτίσει πάνω στα φρέσκα πόδια του το μοντέλο μπάσκετ που θέλει να παρουσιάσει ο Τούρκος προπονητής που θα έχει για άλλα δύο έτη και τον κάπτεν μέσα στα πόδια του.

Ανανέωσε κι ο Γκριγκόνις οπότε το καλοκαίρι ο Εξάστερος θα ξεκινήσει από πλεονεκτική θέση με κορμό που θα έχει τριφτεί μαζί και δεν θα χρειαστεί να περιμένει μήνες για να δέσει.

Προερχόμενος από πορεία στο φάιναλ-φορ στην πρώτη του σεζόν και από πρωτιά στην regular season του πρωταθλήματός μας, λογικά ο Αταμάν θα θέσει ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News