Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο αντι-Βιλντόζα λείπει...

Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρυσι έχασε την αμυντική ικανότητα και τα φυσικά προσόντα του Πάρις Λι όμως στο σκοράρισμα και στην περιφερειακή εκτέλεση πήγε πολλά επίπεδα πάνω με την παρουσία του Κώστα Σλούκα και του Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός: Double… trouble ο Βιλντόζα

Πολλές φορές επειδή η στελέχωση είναι σύνθετη διαδικασία και τα δρώμενα στην αγορά κάτι που δε μπορείς να υπολογίσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να συμπληρώνεις τα χαρακτηριστικά που χάνεις από μια θέση κάπου αλλού στο ρόστερ.

Π.χ φέτος ο Εξάστερος είναι μεν δυνατός στους κοντούς αλλά με τον Λούκα Βιλντόζα ανύπαρκτο χάνει σε έκρηξη και απρόβλεπτο, από έναν αθλητή που χρυσοπλήρωσε για να του κάνει την διαφορά.

Ο καινούργιος Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει επιθετικά στο backcourt και το καλοκαίρι θα ψάξει ένα γκαρντ που θα μπορεί να δίνει αφοσίωση στην άμυνα και μπόλικο επίπεδο συγκέντρωσης που λείπει από τον Αργεντινό.

Αυτή η πολυδιάστατη και με πολλές διαφορετικές δεξιότητες γραμμή γκαρντ χάνει σε περιφερειακό δηλητήριο με τον Βιλντόζα ωσεί-παρόντα άρα ξέρει που πρέπει να “χτυπήσει” σε λίγο καιρό ο Εργκίν Αταμάν.

Υποτίθεται πως ο Βιλντόζα θα μπορούσε να παίξει ρόλο Sniper αγκυροβολημένος στη weak side διατηρώντας παράλληλα τη πίεση στην αντίπαλη άμυνα και το σωστό spacing στην επίθεση ή να λειτουργήσει ως executive shooter.

Από τη στιγμή που δεν δίνεί τίποτα από τα παραπάνω η περιφέρεια χαρακτηρίζεται μεν καλή, αλλά όχι ιδανική κάτι που θα κοιτάξει το κλαμπ να το διορθώσει σε λίγο καιρό…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News