Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Η σέλφι του Γιώργου Τσαλίκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Η σέλφι του Γιώργου Τσαλίκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), χθες, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση, σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Η εκδήλωση του Ε.Ε.Σ πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της Πολιτείας και των Δημοσίων Φορέων της χώρας, καθώς επίσης μέλη και εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά.

Στην ιδιαίτερη εκδήλωση μίλησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη η οποία εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νωρίτερα έγινε απονομή ανώτερης τιμητικής διακρίσεις του χρυσού σταυρού εις μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, σε αναγνώριση του αδιαλείπτου κοινωνικού, φιλανθρωπικού και ανθρωπιστικού του έργου.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας, Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ανέβασε μια σέλφι με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού AKTOR στο Instagram.

Δείτε παρακάτω:

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Η σέλφι του Γιώργου Τσαλίκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News