Euroleague: Πανικός με τα εισιτήρια του Final 4 στον Παναθηναϊκό - Οι τιμές και η διαθεσιμότητα

Euroleague: Πανικός με τα εισιτήρια του Final 4 στον Παναθηναϊκό - Οι τιμές και η διαθεσιμότητα

Ο Εξάστερος επέστρεψε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην τελική φάση της διοργάνωσης και όπως είναι λογικό, επικρατεί φρενίτιδα στις τάξεις των φιλάθλων για τα «μαγικά χαρτάκια».

Το Final Four 2024 της Ευρωλίγκας κοντοζυγώνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αναζητεί σαν… τρελός εισιτήρια για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας.

Η ζήτηση είναι τεράστια στο πράσινο «στρατόπεδο», με την ΚΑΕ να έχει δεχτεί χιλιάδες αιτήσεις, όμως δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο, καθώς οι τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το παρών στο Βερολίνο (Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε) δικαιούνται περίπου 500-600 εισιτήρια.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια, στις 19 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν από τη Euroleague και «εξαφανίστηκαν» μέσα σε τέσσερις ώρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου το 19-20% βρίσκεται σε χέρια Ελλήνων.

Εκτός από τα εισιτήρια που θα δωθούν στις ομάδες και αυτά που μπορεί να βρει κάποιος στο Marketplace της Euroleague, υπάρχει και η έσχατη λύση για όσους είναι «απελπισμένοι» για να βρεθούν στο Βερολίνο.

Η λύση αυτή είναι η αγορά εισιτηρίων από γνωστές πλατφόρμες, στις οποίες όμως οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες, καθώς δεν γίνεται κάποιος έλεγχος.

Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για όλο το Final 4 ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ και φτάνουν τα 7.000 ευρώ, ενώ αυτά για κάθε αγώνα ξεχωριστά ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο.

Για τους ημιτελικούς της Παρασκευής οι τιμές ξεκινούσαν από τα 700 ευρώ και έφταναν έως τις 6.500 ευρώ, ενώ για τους τελικούς της Κυριακής οι αντίστοιχες τιμές ήταν 970 ευρώ έως και 8.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News