Παναθηναϊκός: Οι δύο λόγοι που ανανέωσε ο Ναν

kendrick-nunn-dimitris-giannakopoulos-panathinaikos-bc-2024

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον σπουδαίο Αμερικανό σκόρερ στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Εξάστερο;

Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε το νέο διετές του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ενώπιον και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο γραφείο του, κάνοντας σαφές ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη μόνο για τους «Πράσινους» έως και το 2026.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και NBA out σε περίπτωση που βρεθεί κάποια ευκαιρία στον «μαγικό κόσμο» που θα καλύπτει τα θέλω και θα τον αναγκάσει να επιστρέψει στη φυσική του θέση.

Δύο είναι οι λόγοι που οδήγησαν τις δύο πλευρές σε νέο… «γάμο»: Η γενναία αύξηση των αποδοχών του παίκτη ετησίως και φυσικά η αγάπη που λαμβάνει παίζοντας μπάσκετ σε μία ομάδα με εκατομμύρια φιλάθλους.

Η αποθέωση που λαμβάνει σε κάθε αγώνα όντας το βαρόμετρο του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης είναι κάτι που δεν μπορεί να το βρει σε κανένα κλαμπ στον πλανήτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News