Παναθηναϊκός – Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Δύσκολα μπορεί κάποιος από το ΟΑΚΑ να συντάξει μια πρόταση με αυτό που συμβαίνει στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός από 17ος… έγινε η 2η ομάδα που πήρε εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου. Στο Game 5 με τη Μακάμπι τα πρώτα βιολιά της ομάδας… απέδωσαν, ο μαέστρος Σλούκας και ο εκτελεστής Ναν, ενώ ο Λεσόρ έκανε δυναμική εμφάνιση με μελανό σημείο τις χαμένες βολές.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ήρθε μετά από οκτώ μέρες από το νοσοκομείο και πρόσθεσε 11 πόντους στην επίθεση, αλλά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που κυνηγάει ακόμα και αυτές τις ώρες τα γκαρντ της Μακάμπι στα αποδυτήρια.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (9/10): Ο παίκτης «κλειδί» στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Λούκα Βιλντόζα – Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Κώστας Σλούκας (10/10): Ο αρχηγός ένιωσε ενόχληση στη γάμπα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Άλλη μια φοβερή εμφάνιση με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Σειρά… με κανονικό Ιωάννη για τον Παναθηναϊκό! Τελείωσε κι αυτό το ματς διψήφιος (10 πόντοι), μοίρασε και 3 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (7/10): Η απόδοσή του ήταν κάπως καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να βρει και πάλι τον εαυτό του μέσα από τις προπονήσεις.

Κέντρικ Ναν (10/10): Ο καλύτερος παίκτης στη σύγχρονη εποχή του Παναθηναϊκού. Χαλάλι τα εκατομμύρια!

Ματίας Λεσόρ (7,5/10): Ο Γάλλος σέντερ αδίκησε τον εαυτό του, από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με ποσοστό ευστοχίας μόλις στο 21,4%. Κατά τα άλλα, δεν ήταν αρνητικός στο παρκέ με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Δεν έλυσε το θέμα στις βολές, μπήκε φουριόζος και με την ενέργειά του υπηρέτησε τη θέση «5» για 3:56.

Μάριους Γκριγκόνις (4/10): Δεν του πήγε η σειρά με τη Μακάμπι και το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί ο γνωστός… Γκριγκόνις στο Βερολίνο.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (8/10): Κατάθεση ψυχής από τον Ισπανό, δεν χαμπάριασε από την «περιπέτειά» του και εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο Game 5 με τη Μακάμπι.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου έδωσε βοήθεια στα ριμπάουντ, όμως, οι επιδόσεις του στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα χαμηλές.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Exit mobile version