Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δύσκολα μπορεί κάποιος από το ΟΑΚΑ να συντάξει μια πρόταση με αυτό που συμβαίνει στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός από 17ος… έγινε η 2η ομάδα που πήρε εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου. Στο Game 5 με τη Μακάμπι τα πρώτα βιολιά της ομάδας… απέδωσαν, ο μαέστρος Σλούκας και ο εκτελεστής Ναν, ενώ ο Λεσόρ έκανε δυναμική εμφάνιση με μελανό σημείο τις χαμένες βολές.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ήρθε μετά από οκτώ μέρες από το νοσοκομείο και πρόσθεσε 11 πόντους στην επίθεση, αλλά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που κυνηγάει ακόμα και αυτές τις ώρες τα γκαρντ της Μακάμπι στα αποδυτήρια.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (9/10): Ο παίκτης «κλειδί» στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Λούκα Βιλντόζα – Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Κώστας Σλούκας (10/10): Ο αρχηγός ένιωσε ενόχληση στη γάμπα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Άλλη μια φοβερή εμφάνιση με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Σειρά… με κανονικό Ιωάννη για τον Παναθηναϊκό! Τελείωσε κι αυτό το ματς διψήφιος (10 πόντοι), μοίρασε και 3 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (7/10): Η απόδοσή του ήταν κάπως καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να βρει και πάλι τον εαυτό του μέσα από τις προπονήσεις.

Κέντρικ Ναν (10/10): Ο καλύτερος παίκτης στη σύγχρονη εποχή του Παναθηναϊκού. Χαλάλι τα εκατομμύρια!

Ματίας Λεσόρ (7,5/10): Ο Γάλλος σέντερ αδίκησε τον εαυτό του, από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με ποσοστό ευστοχίας μόλις στο 21,4%. Κατά τα άλλα, δεν ήταν αρνητικός στο παρκέ με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Δεν έλυσε το θέμα στις βολές, μπήκε φουριόζος και με την ενέργειά του υπηρέτησε τη θέση «5» για 3:56.

Μάριους Γκριγκόνις (4/10): Δεν του πήγε η σειρά με τη Μακάμπι και το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί ο γνωστός… Γκριγκόνις στο Βερολίνο.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (8/10): Κατάθεση ψυχής από τον Ισπανό, δεν χαμπάριασε από την «περιπέτειά» του και εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο Game 5 με τη Μακάμπι.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου έδωσε βοήθεια στα ριμπάουντ, όμως, οι επιδόσεις του στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα χαμηλές.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News