Παναθηναϊκός: Αυτόν χρειάζεται πέρα από τον Ναν!

Παναθηναϊκός: Αυτόν χρειάζεται πέρα από τον Ναν!

Ο Αμερικανός ξύπνησε για τα καλά στο τρίτο παιχνίδι των Playoffs κόντρα στους Ισραηλινούς και ενώ το παιχνίδι όδευε προς καθαρή ήττα 10-15 πόντων, παραλίγο να κάνει μυθική ανατροπή με τα απανωτά του clutch σουτ.

Ο Κέντρικ Ναν αποτέλεσε βαρόμετρο για τον κακό Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, αλλά στον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στη Μακάμπι το Τριφύλλι καλείται να υπερβεί εαυτόν για να φέρει τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Για να τα καταφέρει, λοιπόν, χρειάζεται τον Κώστα Σλούκα που με την ηγετική φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του φέρνει σκορ και δημιουργία στην ομάδα, κάτι που χθες έλειψε, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα.

Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν με το δίπολο Ναν – Σλούκα σε καλή ημέρα μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και είναι ικανή να διαλύσει τις ελπίδες των Ισραηλινών για πρόωρο κλείσιμο της σειράς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News