Τιμώρησε τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό η Ευρωλίγκα!

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Κίνηση ματ από Αταμάν, έφερε την ανατροπή!

Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τις τιμωρίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1 των play-offs κόντρα στην Μακάμπι

Βαρύ πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1 των play-offs στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα media πριν από τον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Eπιπλέον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων ευρώ για την ανακοίνωσή της σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News