Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να χάσει για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ. Με κανέναν τρόπο. Με καμία «αλητεία». Με κανέναν Μπράουν ή Κοέν. Η ομάδα του Αταμάν είναι καλύτερη από τη Μακάμπι και θα περάσει στο Final 4 του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» έδειξαν σιγουριά σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, ακόμα κι όταν βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο +8 στο πρώτο δεκάλεπτο, ακόμα κι όταν ο Σλούκας «φορτώθηκε» με 4ο φάουλ και το σκορ πήγε επικίνδυνα στο 71-68.

Ο «αρχηγός» απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι το διαβατήριο για το Final 4, ενώ η ευχάριστη είδηση της ημέρας – πέραν της επιστροφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος έδωσε τις δικές του «μάχες» από τη θέση του – ακούει στο όνομα «Ιωάννης Παπαπέτρου».

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Μπήκε ξανά με κεκτημένη ταχύτητα και βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας για 2′.

Λούκα Βιλντόζα (6/10): Η αγωνιστική συμπεριφορά του Βιλντόζα στο παρκέ είναι καλύτερη στα πλέι οφ. Χρησιμοποιήθηκε λιγότερο σε σχέση με το Game 1, πρόσφερε 5 πόντους στην επίθεση.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Κώστας Σλούκας (10/10): Εξιλεώθηκε και με το… παραπάνω ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού για εκείνο το λάθος στο Game 1. Πραγματικά ασταμάτητος με 29 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (9,5/10): Μακράν η κορυφαία του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η απουσία του Χουάντσο έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις, «επωφελήθηκε» ο Ιωάννης και εκείνος ανταπέδωσε με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (6/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Αμερικανό που δείχνει πως χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επανέλθει.

Κέντρικ Ναν (6/10): Ραντεβού… στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανός θα δώσει νίκη στη σειρά των πλέι οφ στον Παναθηναϊκό Aktor κι αυτό θα συμβεί στην έδρα της Μακάμπι. Σκόραρε 10 πόντους, υπέπεσε σε 3 λάθη.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Στο όριο του double double ο Γάλλος σέντερ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην άμυνα και θα χρειαστεί να εστιάσει σε αυτά στα επόμενα παιχνίδια.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Κάτι χρώσταγε ο Έλληνας σέντερ από τον πρώτο αγώνα. Εμφανίστηκε βελτιωμένος σε άμυνα-επίθεση, σπατάλησε ένα ζευγάρι βολών, αλλά πήρε το ριμπάουντ (3 επιθετικά στο σύνολο), ενώ μοίρασε μια τάπα για όσκαρ.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Δεν πήρε επιθέσεις ο «Γκρίγκο» και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Ντίνος Μήτογλου (7,5/10): Ο Μήτογλου πέτυχε κάποια σημαντικά καλάθια στο παιχνίδι , στην επίθεση πέτυχε 14 πόντους, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version