Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (25/4)

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Η «κατάρα» του Εξάστερου συνεχίζεται

Ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για την ισοφάριση στο Game 2 με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:15).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απώλεσε στο Game 1 το πλεονέκτημα έδρας, καθώς δεν είχε ενέργεια και καθαρό μυαλό στην τελική ευθεία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (87-91) και με το «καλημέρα» των Playoffs της Euroleague να βρεθεί σε μειονεκτική θέση.

Χρόνος για… προβληματισμό και απογοήτευση δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί λίγες ώρες μετά το Game 2, πάλι στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη και το 1-1 είναι μονόδρομος εφόσον οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final-4.

Ο Παναθηναϊκός υστέρησε πολύ στην άμυνα και δεχόμενος τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι στην Euroleague (91), δεν κεφαλαιοποίησε το προβάδισμα που είχε για τρία δεκάλεπτα και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Όντεντ Κάτας να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη για να αλλάξει τα δεδομένα στη σειρά.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (25/4)

Ζητούμενο είναι η άμεση ανασύνταξη και η ισοφάριση, με τον Αταμάν να δηλώνει σίγουρος για την ανατροπή υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους πως «ό,τι και να γίνει εμείς θα περάσουμε. Αν δεν πάμε στο Final-4 όπως έχω υποσχεθεί, του χρόνου δε θα είμαι στον Παναθηναϊκό», θέλοντας να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και να σαλπίσει την αντεπίθεση για την ανατροπή.

Τα λάθη του πρώτου αγώνα μπορούν να γίνουν μαθήματα, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει περιθώρια για κάτι άλλο πέραν του 1-1 στο ΟΑΚΑ που και πάλι θα είναι «καυτό» για να αποτελέσει έξτρα ώθηση.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News