Παναθηναϊκός: Καμπάνα για υβριστικά συνθήματα στο ματς με το Περιστέρι

Παναθηναϊκός: «Τιγκάρει» και με Μπάγερν το ΟΑΚΑ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των πράσινων με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

“Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για κάθε μία από τις 2 προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή μίας (1) επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων 1.400 ευρώ για το ως άνω παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ), της 19-4-2024”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News